Koska blogin kaikkien aikojen ensimmäisen postauksen nyt vaan täytyy
käsitellä seitania, ja koska tää on ehkä parasta mitä oon ikinä
onnistunut tekemään.
ROSMARIINISEITAN
- 1 annos seitania
- 2-3 rkl tuoretta rosmariinia
- öljyä
- 1-2 sipulia
- valkosipulinkynsiä
- pari purkkia tomaattimurskaa/kuorittuja tomaatteja
- 1/2 tuubia tomaattipyrettä
- 1 dl punaviiniä
- loraus valkoviinietikkaa
- 2 tl kasvisliemijauhetta
- sokeria
- suolaa
- mustapippuria
- chiliä (tarpeellinen määrä ja haluamassasi muodossa)
Alkuperäinen ohje on mahtavasta
Chocochilistä (teen perusseitanin aina kyseisen blogin
täältä
löytyvällä ja toimivaksi havaitulla reseptillä). Koska loistavienkin
ohjeiden seuraaminen kirjaimellisesti on yhtä tuskaa, säädin sen verran
että tein kastikkeesta pitkään haudutetun version kuullottamalla
pilkotut sipulit ja valkosipulit öljyssä, heittämällä sekaan
tomaattiasiat, viinit ja mausteet ja annoin muhia ainakin tunnin
matalalla lämmöllä kannen alla. Lopuksi seitan ja riivityt rosmariinin
lehdet suurehkoon uunivuokaan, kastike päälle ja uuniin pariksi tunniksi
175 asteeseen. Niin ja tuore rosmariini on tässä ihan must!
Juomasuositus: Ranskalainen (ja vegaaninen) Hob Nob Cabernet Sauvignon
Musiikkisuositus: Edison Lighthouse - Love Grows Where My Rosemary Goes
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti