12.9.2013

Ruusukaali-cashewpähkinäpannu

Tämän höystön tässä blogissa ei tulla ikinä käyttämään h-sanaa runko on tosiaan ruusukaalissa ja cashewpähkinöissä. Kuvassa pannussa on niiden lisäksi parsakaalia, lehtikaalia ja savutofua. Myös esimerkiksi pinaatti, sipuli ja valkosipuli toimivat sekoituksessa loistavasti!



Cashewpähkinät paahdetaan kuivalla pannulla, kuten pähkinät aina! Siirrä ne odottamaan sivuun. Jos käytät tofua, paista se pilkottuna kuumalla pannulla (kookos)öljyssä rapsakaksi, ja siirrä sivuun.
Kun ruusukaalin pilkkoo tarpeeksi ohuiksi siivuiksi, sitä ei tarvitse hauduttaa erikseen ennen öljyssä paistamista. Parsakaalin voi halutessaan höyryttää kevyesti ennen pannulla käyttämistä. Lehtikaalista tulee myös mukavan rapeaa pelkästään öljyssä paistamalla, kaikki vihannekset saavat muhia pannulla ilman kiirettä. Lopuksi joukkoon sekoitetaan aiemmin paahdetut pähkinät ja tofu. Mausta pannu soijakastikkeella ja sitruunamehulla. Myös anis raikastaa ruusukaalin makua tehokkaasti.


Juomasuositus: Sitruunavesi tai raikas witbier-tyyppinen olut.
Musiikkisuositus: Babyshambles – Love You But You’re Green

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti