- 1 l suppilovahveroita
- rasvaa paistamiseen
- 2 tölkkiä kaurakermaa (toinen voi olla maustettu!!!) (2 dl!!!)
- 2 punasipulia
- valkosipulinkynsi
- rosmariinia
- timjamia
- salviaa
- tippa nestesavua
- lite salt&peppar
Paista sieniä kuivalla pannulla niin kauan että niistä irtoaa nesteet ja neste haihtuu. Pilko tällä välin sipulit. Lisää rasva ja jatka paistamista. Lisää sipulit ja kuullota hetki. Lisää ensin maustettu kaurakerma. Kun se on muhinut hetken lisää toinen tölkki kermaa ja sekoita kunnolla. Lopuksi lisäät yrtit ja nestesavun sekä suolat ja pippurit. Tarkista maku. Itse söin pastan kera.
PRO TIP: Sienet ja sherry tykkäävät toisistaan. Ite en ole koskaan ollut taloussherry-muijia, mutta jos kaapista löytyy niin sillä on hyvä maustaa kermaiset sieniruuat.
Juomasuositus: Kova Earl Grey -tee. Ja se sherry.
Musiikkisuositus: Sienestäjä Anthem
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti